L’HORT FAMILIAR. CURS TEÒRIC I PRÀCTIC D’HORTICULTURA ECOLÒGICA. 5a edició. Del 14 de febrer al 9 de juny del 2012.

(veure 3a edició, veure 4a edició)

Característiques:

  • És un curs d’iniciació a l’horticultura ecològica, per a introduir-se en els conceptes i les tècniques bàsiques de l’agricultura respectuosa amb l’entorn.
  • Té una primera part teòrica (6 sessions) i una segona part d’aplicació pràctica a l’hort del que s’ha aprés abans a l’aula.
  • També està previst complementar el curs amb visites a finques agroecològiques.


Dates i horari:

  • I part (teòrica): 14, 16, 21, 23, 28 de febrer i 1 de març (de 19 h a 21 h, dimarts i dijous).
  • II part (pràctica): 10, 24, 31 de març, 21 d’abril, 5 i 12 de maig, 2 i 9 de juny (de 10 h a 13 h, dissabtes de matí).


Lloc:

  • I part: Almassora (lloc per determinar).
  • II part: hort particular de Salvador Piñón, a Les Alqueries.


Professor: Salvador Piñón, un llaurador ecològic experimentat, que cultiva des de fa molts anys de forma responsable tant per a autoconsum com professionalment.


Destinataris: obert a tothom, tant persones que cultiven per al consum domèstic, com agricultors que s’hi dediquen comercialment, com també persones que no tenen cap experiència però volen iniciar-s’hi.


Places limitades.


Preu del curs: 25 € (part teòrica) + 25€ (part pràctica).


Inscripcions:   Ajuntament d´Almassora, Josep Maria telf: 964560001- exten. 272

Un exemple d’una explicació: Com fer un esqueix de romaní:


Organitza:  Ajuntament d´Almassora, Colla Ecologista d’Almassora i Xarxa d’Agroecologia de Castelló.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s