III JORNADA DE PODA TÈCNICA I RESPECTUOSA DE L’OLIVERA. ALCALÀ DE XIVERT. DIUMENGE 25.3.2012

Han passat molts segles des que el terme grec Elaia donés origen al llatí Olea i esdevingués en l’olivera; des que la paraula hebrea Zait es transformés en l’àrab Zaitun i després en el seu nom oliva, oli (aceite i aceituna).

veure II edició i I edició

Ara és necessari tenir un coneixement de la fisiologia de l’arbre, del paper de cadascun dels seus òrgans, ja que de no ser així, no és possible adonar-se’n de l’abast de la supressió de part de la planta, especialment de l’olivera per la seua llarga vida.
Massa sovint la poda és la causa dels desequilibris de les plantes. Un arbre desequilibrat pot ser un arbre amb problemes que no pot desenvolupar el seu potencial productiu.
En aquesta jornada aprendrem a observar, interpretar i entendre l’olivera des d’un punt de vista més respectuós i a la vegada més productiu.
Entendrem per què es talla, i el més important: què hem de tallar, on i com fer-ho.
No cal portar eines de tall, hi haurà un primera part teòrica, i una segona pràctica, on observarem la realitat de la poda descrita a la teoria.
Diumenge, 25 de març de 2012
Horari: de 9 h a 15 h (intensiu)
Lloc: Alcalà de Xivert (Plana Alta, Castelló)
Monitor: Tomàs LLop
Preu: 15 €,  socis d’ Olea o de la XAC / 25 €,  no socis

vols fer-te soci o sòcia de la XAC

El blog de Olea

Informació i inscripcions:
660 064 665 creumaca@gmail.com
Cal enviar un correu electrònic amb les vostres dades: nom, cognom, població i un telèfon de contacte i en contestació rebreu un altre correu amb el compte on s’ha de fer l’ingrés per a formalitzar la inscripció.

descarregar en pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s