Aside

Taula redona “Alimentació de proximitat i sostenibilitat. Avantatges nutricionals”. Dimecres 4 de juny

taula IV mercat uji

Data: dimecres, 4 de juny
Hora: 18.30h
Lloc: Centre Social Cajamar. Enmig, 49. Castelló de la Plana

Participen:
Mª Dolores Raigón, catedràtica del Departament de Química, Escola Superior Enginyeria Agronòmica i Medi Natural de la UPV, i presidenta de la Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE)
José Miguel Soriano del Castillo, professor titular de la Facultat de Farmàcia i director de l´Observatori de Nutrició i Seguretat Alimentària per al Món en Desenvolupament, UV
Salvador Roselló Ripollés, catedràtic del Departament de Ciències Agràries i del Medi Ambient, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, UJI
María Muriach Sauri, professora contractada doctora en Fisiologia, Facultat Ciències de la Salut , UJI

Presenta i modera:
Carmen Lázaro Guillamón, Directora de l´Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, UJI

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s