Curs d’elaboració de pa i pastissos amb forn de llenya; 10 i 11 de desembre 2011

DESCRIPCIÓ DEL CURS:

Dissabte:

Massa mare, recepta de pa bàsic, pa de sègol (centeno), pa de llavors i fruits secs, mescles de diferents farines, pa de ceba i olives negres.

Diumenge:

1-Massa de llevat:

       Ensaïmades, trenes, panetone, pastís de grumolls i fruites, pa de massapà.

2-Massa de pasta seca:

       Pastes de te variades.

DURADA  2 dies

 

DIES PROPOSATS  Cap de setmana del 10 i 11 de desembre. De 10 h del matí del dissabte 10 fins a les 18 h del diumenge 11.

         

      LLOC ON ES REALITZA  Mas del Gallo, Llucena del Cid (L’Alcalatén),  Castelló (Veure)

 

      ORGANITZADORS

Jaume Clausell (656638035). Contacteu per a fer reserva per telèfon o e-mail.

Salvador Piñón (671815394)

Nuria Renau (625100293)

 

      PROFESOR

Norbert Koehl, expert pastisser i panader alemany.

 

      INSCRIPCIÓ AL CURS

Socis XAC: 38 EUROS

No Socis: 42 EUROS

 

El preu inclou el curs i l’estada de cap de setmana al Mas del Gallo. El menjar se’l pot portar cadascú o cuinar tots junts algun plat que es propose amb antelació, per exemple, paella, fer una torrada o olleta de Castelló. A parlar entre els inscrits.

Places màximes: 10

Curs d’elaboració  de pa i pastissos 2011

Deixa un comentari