DESCRIPCIÓ DEL CURS:
Dissabte:
Massa mare, recepta de pa bàsic, pa de sègol (centeno), pa de llavors i fruits secs, mescles de diferents farines, pa de ceba i olives negres.
Diumenge:
1-Massa de llevat:
Ensaïmades, trenes, panetone, pastís de grumolls i fruites, pa de massapà.
2-Massa de pasta seca:
Pastes de te variades.
DURADA 2 dies
DIES PROPOSATS Cap de setmana del 10 i 11 de desembre. De 10 h del matí del dissabte 10 fins a les 18 h del diumenge 11.
LLOC ON ES REALITZA Mas del Gallo, Llucena del Cid (L’Alcalatén), Castelló (Veure)
ORGANITZADORS
Jaume Clausell (656638035). Contacteu per a fer reserva per telèfon o e-mail.
Salvador Piñón (671815394)
Nuria Renau (625100293)
PROFESOR
Norbert Koehl, expert pastisser i panader alemany.
INSCRIPCIÓ AL CURS
Socis XAC: 38 EUROS
No Socis: 42 EUROS
El preu inclou el curs i l’estada de cap de setmana al Mas del Gallo. El menjar se’l pot portar cadascú o cuinar tots junts algun plat que es propose amb antelació, per exemple, paella, fer una torrada o olleta de Castelló. A parlar entre els inscrits.
Places màximes: 10